Romein aan het Water

Bistro Romein - bistro in hartje Nijmegen!

Wie zijn wij? Bistro Romein is een intieme, gezellige bistro in het oude hart van Nijmegen. Onze keuken specialiseert zich in het bereiden van de heerlijkste gerechten door creatief gebruik te maken van seizoensproducten en recepten gebaseerd op eenvoudige basisproducten. Geniet van een compleet diner tegen de prijzen van 'voor de euro'. Probeer ook onze Flammkuchen, uniek in Nijmegen!

Driegangenmenu's een voor vaste prijs

Kies uit twee driegangnemenu's voor een vaste menuprijs van € 18,50 of € 26,50 per persoon (exclusief supplementen). Het concept 'vaste menuprijs' houdt in dat wij de volledige menuprijs hanteren, ook wanneer je een gang overslaat. Het is mogelijk om gangen uit beide menu's te wisselen tegen een meerprijs of korting. Meer informatie en uitleg hierover vind je op de menukaart in ons restaurant.

Heb je een voedselintolerantie? Meld dit bij ons personeel, zodat we samen kunnen kijken welke gerechten voor jou geschikt zijn.

Parkeren

Parkeren is mogelijk op steenworpafstand van het restaurant in Nijmegen. De dichstbijzijnde parkeergarages zijn de Eiermarkt (150 meter), Kelfkensbos (200 meter) of Schaeck Mathonsingel (Centraal Station).

In deze garages kunt u na 18:00 uur voordelig parkeren voor slechts 50 cent per uur. Op vertoning van uw parkeerticket van één van deze garages vergoedt Bistro Romein de parkeerkosten van het avondtarief na 18:00 uur (€ 0,50 per uur) bij uw bezoek aan ons restaurant.

Reserveren bij Bistro Romein

Je kunt bij ons uitsluitend telefonisch reserveren! Ons telefoonnummer is 024 322 35 08. Bij geen gehoor word je tussen 15.00 en 16.00 uur teruggebeld. Dit telefoonnummer geldt dus niet voor reserveringen bij Romein aan het Water!

Menukaarten