Romein aan het Water

Parkeren

Het terrein rondom de bistro is alleen voor ligplaatshouders van de Jachthaven bereikbaar. Ben je mindervalide? Vraag dan om toegang aan ons personeel.

Bezoekers kunnen op het naastgelegen openbare parkeerterrein parkeren. Je kunt hier (voor lange tijd) parkeren voor slechts € 4,00. Voor het uitrijden haal je eerst een parkeermunt bij de automaat naast de slagboom. En u moet met alleen een personen auto bij de linkerslagboom uitrijden.

Bij een consumptie van € 10,00 of hoger ontvang je een gratis uitrijmunt.

Route per auto

Neem op de A73 de afslag Cuijk. Sla aan het eind van de afslag links af en volg de borden (via McDonald's) naar Linden. Sla aan het eind van de weg - ter hoogte van de brug naar Katwijk - links af en rijdt het dorp Linden in. Neem na het Pannekoekenhuis de eerste weg rechts; dit is de Hardweg.

Route per boot

Vanaf de Maas vaar je bij KM 167 de industriehaven van Cuijk binnen. Zodra je onder de openstaande keersluis bent, vaar je stuurboord uit en vervolgens onder drie vaste bruggen (H=7,80 meter) door. Direct na de laatste brug ligt aan bakboord de Jachthaven & Bistro Romein 'aan het water'.

Ligplaatsen

Zowel het terras als de bistro liggen direct aan de Jachthaven 't Loo. Informeer bij het kantoor van de havenmeester (steiger A) welke ligplaatsen (gratis) voor de horeca zijn gereserveerd. Leg je aan (in de Jachthaven), maar maakt u geen gebruik van ons terras? Dan betaal je liggeld.

Plattegrond